Categorii

Producători

   Site-ul www.magazinvopseaauto.ro este proprietatea SC Hapner Cargill Data Activ Serv SRL cu sediul social in Bucuresti, sector 1, Drumul Padurea Neagra nr. 56, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J40/9312/2015, CUI RO34876529.
   Accesarea si folosirea www.magazinvopseaauto.ro implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

SC Hapner Cargill Data Activ Serv este operator de date cu caracter personal înscris în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 0029443 
   Informatii generale despre produse si preturi:
Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea , insa uneori nuantele culorilor produselor pot diferi usor datorita setarilor monitorului dumneavoastra sau a procesului de executie al fotografiilor. Clientii www.magazinvopseaauto.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu in stoc, daca se poate aduce la comanda, precum si de timpul necesar pentru acest lucru. Informarea va fi facuta prin e-mail sau telefonic. Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Produsele comercializate prin intermediul www.magazinvopseaauto.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala sau bon fiscal. Preturile afisate pe website au TVA-ul inclus.
   Modalitati de plata:
 Plata ramburs: direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.
   Garantia produselor www.magazinvopseaauto.ro ofera garantie produselor comercializate in conformitate cu Ordonanta 21/10992 si Legea 449/2003.
   Livrarea comenzilor:
 Termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de noi. Transportul se efectuaza prin intermediul FanCourier taxa de transport fiind de 19 lei cu TVA +1,3 Lei/Kg. Coletul va veni însoţit de o factură fiscală emisa de către SC Hapner Cargill Data Activ Serv SRL. Livrarea se face de catre curier, la adresa specificata de client. Taxa de transport se plăteşte la sosirea curierului, pe lângă valoarea coletului ramburs.  In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa mentionati acest lucru la efectuarea comenzii.
   Inregistrarea ca membru:
 Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
 In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila.
 Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
    * intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive.
    * deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
    * informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin.
    * posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
    * neplacerile create de intreruperea accesului la www.magazinvopseaauto.ro datorate furnizorului de servicii internet.
    * continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
   Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela si de a refuza o comanda in cazul in care:
    * produsul comandat nu este pe stoc
    * clientii care plaseaza comanda manifesta comportament sau limbaj neadecvat
    * clientii care plaseaza comanda au in istoricul activitatii lor pe magazinvopseaauto.ro livrari refuzate.
Securitatea datelor personale:
www.magazinvopseaauto.ro se obliga sa respecte drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin aceasta se intelege ca securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin www.magazinvopseaauto.ro sunt garantate prin lege. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre magazinvopseaauto.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. insa numai cu acordul prealabil al clientului.
magazinvopseaauto.ro se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, cu exceptia prestatorului serviciilor de curierat, si sa nu divulge datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata prin trimiterea unei solicitari la magazinvopseaauto@gmail.com.
   Numele site-ului precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea magazinvopseaauto.ro si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.
   Returnarea produselor:
 Produsele achizitionate pe www.magazinvopseaauto.ro pot fi returnate conform O.G. 130/2000. Consumatorul are obligatia sa notifice in scris firma Hapner Cargill Data Activ Serv prin recomandata postala cu confirmare de primire sau prin email faptul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Coletele retur fara notificare scrisa prealabila nu vor fi acceptate. Politica de retur mentionata anterior nu se aplica produselor preparate in regim de mix (spray, vopsea 100 ml, creion retus, recipient cu pensula) ci doar ready mixurilor.

In conditiile transmiterii de catre client a unui cod de culoare eronat sau in cazul in care masina a fost revopsita nerespectandu-se nuanta originala, produsul livrat isi pierde, in consecinta, calitatea de retur.
   Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Magazinvopseaauto.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a returului. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale etc. Returnarea banilor se va face doar in contul bancar specificat de catre client in notificarea trimisa.

ATENTIE !!!

Societatea Hapner Cargill Data Activ Serv nu se face raspunzatoare de eventualele intarzieri, necorelari client-agent sau incidente ale transportatorului.


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Produse noi

Nici un produs nou

Contacteaza-ne pe WhatsApp